Pulsatilla Homeopati
 
HEM     |     PULSATILLA HOMEOPATI     |     KLASSISK HOMEOPATI     |     BOKEN AUTISM - ETT NYTT HOPP
CEASE TERAPI     |     KONTAKT / TIDSBOKNING     |     GDPR
 

CEASE terapi vid autism

Susanne Davidsson Pulsatilla Homeopati utbildad CEASE terapeut 2020
Dr Tinus Smits, som tyvärr har gått bort april 2010, var en holländsk läkare och homeopat som var särskilt engagerad i ämnet vaccinationer och dess påverkan och följder hos barn och vuxna. De sista tre åren av hans liv arbetade han med att utveckla en effektiv metod för behandling av barn med beteendestörningar i det autistiska spektrumet. Metoden kallas Cease terapi och står för Complete Elimination of Autistic Spektrum Expression (autistiska uttryck)

Enligt Dr Smits beror autism på en ackumulering av olika orsaker, såsom t e x skador utvecklade av vaccin, tungmetallsförgiftning och / eller vissa sjukdomstillstånd.

Med hjälp av sk isoterapi, en form av homeopatisk behandling, elimineras alla faktorer som har orsakat autism hos individen. Detta görs med hjälp av homeopatiskt utspädda och potenserade substanser som från början orsakade autism. Behandlingen sker steg för steg och Smits menar att de autistiska barn som tillfrisknar efter behandling aldrig igen bör ges vaccin i någon form.

Utbildade läkare och homeopater runt om i världen arbetar nu med denna metod för att säkerställa hög kvalitet och rätt användning av metoden. I Sverige finner du terapeuter och mer information om CEASE terapi på

www.cease-therapy.com
www.tinussmits.com

Smits menar att det största hindret för tillfrisknande är att vi inte exakt vet den absoluta sanningen om orsaken till vad som har utlöst autism hos individen.

Under graviditeten och under barnets första två år är hjärnan extremt känslig och bör skyddas i alla avseenden. Det är därför medicinering och vaccination under och efter graviditeten är så riskfylld. Inom CEASE terapi rekommenderar man tillskott av vitamin C i hög dos, magnesium, zink och fiskolja som ett komplement till den isopatiska behandlingen.

Dr Smits har skrivit boken "Autism Beyond Despair".
 
© 2020 Pulsatilla Homeopati